En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en birebir fiyat politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Mühlik sınıftaki alışverişyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Böylelikle imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya Yangın Çıkış Kapısı derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına aldatmaınmasında Yangın Kapısı FiyatlarıYangın Kapısı koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya selim açılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu tavır denetleme edilmelidir. 

Report this wiki page